maanantai 15. heinäkuuta 2013

Kuvassa, vai kuvan takana

Katosiko kilojen mukana itsetyytyväisyys?

Seitsemän kiloa sitten perustin projektin, jonka on tarkoitus valmistua elokuun loppuun mennessä. Projekti on Särkänniemen kesätyöntekijöiden hyväntekeväisyyskalenteri.
Toiseen suuntaan selatessa tyttöjä, toiseen poikia. Ajattelin silloin perustaessani itsekin esiintyväni julkaistavissa kuvissa. Nyt seitsemän kilon jälkeen ajatukseni ovat vaihtaneet suuntaa radikaalisti.
Joka hetki, kun vaaka näyttää pienempää lukemaa, näyttää itsetuntomittarinikin pienempää lukemaa.
Näen edelleen peilistä sen Tarun, joka olin 3 vuotta sitten. Tarun +20 kiloa. Se Taru ei ole kaunista katsottavaa täysissä vaatteissa, saati ajatuskin hänestä pienissä, paljastavissa vaatteissa... Ygh!
Nyt prjektin aikana olen päässyt kuvaamaan todella kauniita kuvia kauniista naisista ja komeista miehistä. Valitettavasti olen alkanut verrata itseäni kameran linssin läpi katselemiini ihmisiin. Se kaikki, mihin olin tyytyväinen itsessäni, on nyt muisto jossain verhojen takana piilossa.Vaikka muutos on todella iso ja pitäisi olla tyytyväinen, en silti osaa. vertailu kuvia katsellessani häpeän kroppaani jatkuvasti. Tänään kameran linssin väärällä puolella pitäisi kehdata olla vähissä vaatteissa.
Onneksi tukenani on rakas biljardikeppini ja kuvan vaikuttavaksi tekevä tekninen osaamiseni.
Voinhan aina kuvitella kuvaajan kuvaavan vain palloja. Mutta kuinkas sitten muistankaan hallita kroppaani, jotta se näyttäisi edes hieman siedettävältä?


Miten voi näin kovasti jännittää?
Aiemmin kekkuloin pienissä vaatteissa mennen tullen, mutta nyt uuden kroppani kanssa tuo ajatus nostaa punan kasvoilleni.
Lähiaikoina projektinani ollut "sinuiksi uuden minän kanssa" on toiminut aika huonolla menestyksellä. Paljastavissa vaatteissa käyskentely ja runsaat kehut ovat tuntuneet hyvältä, mutta silti ajatus siitä, että se ikuistettaisiin valokuvaan, jota vielä myytäisiin ihmisille...
Kovasti tässä harkitsen jonkun muun mimmin pyytämistä kyseiseen valokuvaan.

2 kommenttia:

  1. Kuka toi ensimmäisen kuvan blondi on? :) Nätti tyttö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miellä on kalenteriprojektin suhteen täys salassapitovelvollisuus mallien henkilöllisyydestä. :)

      Poista